On my way to my real home

Skrivet: 2013-12-22 kl. 07:55:27
Nu har jag landat i Köpenhamn efter en lååång sömnlös flygtur från NY. Det blir så upp&ner, ut&in och bak&fram med alla tider. Åt frukost vid 11 NY-tid och landade vid 12 NY-tid och när man landar här så ärklo kan plötsligt 6.. Kommer vara levande död de närmsta dagarna känner jag, osmart nog så har jag fullspäckat schema från det att jag landar med.

Familjen har varit så underbara de senaste dagarna; i fredags började jag vid 5 för att sedan överraskas med en stor julklapp som bestod av en yogaväska, träningsbyxor, träningslinne från Lululemon, brev med massa fina ord och $200. I morse bjöd dom mig på frukost och sedan när jag skulle ta bilen tillbaka till huset så fick jag massa kramar och den J var jätte ledsen och ville inte sluta krama mig.

Nu är det bara några timmar kvar tills jag landar på Landvetter och får träffa alla mina nära och kära!!!

Åh juste klantig som jag är så lyckades jag knocka kranen i handfatet när jag nös i morse så har en ömm bula i pannan, och kan ju säga att det tyvärr inte är första gången jag gör det..






Hollow words about nothing

Skrivet: 2013-12-17 kl. 05:56:55
Startade dagen med att läsa ett meddelande från min vmamma som hade skrivit att jag inte behövde jobba 8-9 då hon behövde den timman till senare på dagen(man får Max jobba 10h/dag). Vilket var tur för mig då jag misslyckats med larmet och annars hade försovit mig. 

Gick till Village för att möta upp härliga Frida, kika lite i affärer och äta brunch. Känndes ganska bra att jag gick över 6km, då jag inte gått så mycket sen kylan kom. Men det ska jag ändra på! 
Om en vecka är jag hemma och myser med min underbara saknade familj!! Yaaay!!




I got my ticket for the longway road

Skrivet: 2013-12-16 kl. 03:29:14

Nu har snön nått även New York! Underbar julkänsla - here I come.


Ibland känner man sån obeskrivlig ilska mot de små skitungarna till värdbarn. Men för det mesta så är de okej och helt plötsligt känner man sån kärlek från och till dem då de är små änglar som bara gör underbart söta saker. 
När jag kom hem idag efter en dag i City, blev jag mött av de tre små söta grisarna som kom springande mot mig och attackerade mig med kramar. 

Kan knappt tro att jag är hemma om en vecka. Jag börjar kämpa mer och mer mot hemlängtan nu, då jag hela tiden tänker på de nära och kära där hemma. Ska bli då skönt att fylla på med energi från allt det man saknar hemmifrån - äta riktigt kött, kunna köpa enormt mycket svenskt godis och så mycket mer men främst allaäskade saknade personer som finns där.

I lördags trotsade vi den såkallade snöstormen och gick till det omtalade svenska luciafirandet efter massa shopping med härliga vänner.




Fick detta paketet i veckan av underbara mammsen, nallen ska tydligen vara min flygplansnalle då vi båda åkt hit själva, hihi.

Thanksgivukka With my homie

Skrivet: 2013-12-02 kl. 01:52:47
I onsdags mötte jag upp saknade underbara Elin-Pelin som stannat tills idag. Vi har fått uppleva vår första Hanukkah samt Thanksgiving som vi startade med att ta ett tidigt tåg till New York City för att titta på den omtalade Thanksgiving parade. 
Efter en liten stund var det dags att ta tåget tillbaka för att börja jobba. I torsdags var det inte bara första dagen av Hanukkah & Thanksgivving utan det var också min och Andreas 4-års dag. Som om att det inte var sött nog med att han kom till USA och överraskade mig så fick jag även en underbar rosbukett och en stor mysig nalle. Sammanfattning - I love my boyfriend!

Dagen efter Thanksgiving var som alltid den omtalade Black Friday - reans readag. Då jag var ledig bestämde vi oss för att det var något vi var tvungna att uppleva. Vilket avslutades med en filmkväll - tusentals kronor fattigare MEN massa fina saker och en del julklappar rikare!

Lördagen startade vi med att försova oss och tyvärr genom det försörja vår plan att åka skridskor i Central Park - men vi åkte ändå in till City och kollade på folk som åkte för att sedan dra oss hemåt och vara barnvakter åt pojkarna som var små änglar hela kvällen.