Let the tears fall down

Skrivet: 2014-02-26 kl. 04:37:48
Kaoset fortsätter - kaoset av tankar. 

Hade en helt underbar långhelg med min fina pappa. Då pappa kom, på Alla hjärtans dag, så hade vi myskväll bestående av middag med min värdfamilj och sedan en filmkväll. Söt som han är så hade han självklart med sig massvis med balerinakakor, marabouchoklad och svenskt lösgodis som en liten alla hjärtans present. Mamma hade och skickat med ett litet paket med ett underbart brev, ett par jätte söta hjärt-örhängen och en ring. 

På lördagen körde vi på en mini roadtrip till Woodbury outlet för att sedan åka hem och laga middag tillsammans. 

Söndagen spenderades i city där vi besökte 9/11 Memorial, promenerade längs med 5th Ave och upp genom Central Park, åt middag på sportbar och såg solnedgångens sista stålar lysa upp Manhattan från toppen av Empire State Building.

Att säga hejdå var helt galet jobbigt då jag innan var så hög på glädje av att pappa skulle komma/ var här, och avskedet gjorde så att verkligheten kom ikapp lite. 













The art of letting go

Skrivet: 2014-02-14 kl. 02:24:03
Haft lite kaos det senaste så har inte helt blivit av att posta nya inlägg. Så här kommer en ytlig sammanfattning av dagarna:

Fina Ellen har tyvärr åkt tillbaka till Sverige nu, kommer sakna henne mycket då hon är en sån härlig person som alltid får en att skratta. Under förra veckan bodde hon hos mig och det blev en del nästan-sista-dagen-frukostar och även en liten överrasknings hejdå fika med alla.
Haft filmmys, kort shoppingdag och övrig kvalitets tid med Erika och Frida. Men har försökt att ta det lugnt för att förhoppningsvis bli frisk innan pappa kommer.

Imon är han äntligen här! Känns som att jag väntat en evighet på att få träffa min älskade pappa och nu ska få ha några värdefulla dagar tillsammans! Hoppas så att vädret kommer bli bättre - idag har det varit Snowday = hemma dag för alla. Det är så galet mycket snö och i Scarsdale så har de gått ut med att man inte får köra bil förutom i nödfall. 










Wanna hide the truth

Skrivet: 2014-02-01 kl. 22:11:18
Ska man spara eller unna sig saker?

Igår blev det myskväll med sushi och bio med tjejerna. Idag körde jag helt på att unna mig saker tillsammans med Ellen och Erika, vi unnade oss varsin manikyr och varsin massage - fy vad underbart det var! Vi gick sedan som avslappnade zombies med fina naglar och mötte upp Josefin för an sen lunch på mot Cooked här i Scarsdale.

Nu är jag hemma igen och unnar mig några svenska godisbitar till lite bokläsning innan jag börjar jobba.